Perimkite savo svajonių restorano vairą – išsirinkite ir pritaikykite dešimtis virtuvės komponentų (virimo paviršių, maisto smulkintuvų, orkaičių ir kt.) savo svajonių virtuvei! Prieš užkurdami viryklę, suorganizuokite komandą ir valdykite tiekėjus, kad gautumėte aukščiausios kokybės ingredientus, kurie sužavėtų net reikliausius gurmanus. Stebėkite savo finansus ir numatykite, kiek būsite užimti, kad jūsų neapimtų vakarienės skubėjimas! Meniu, sukurtas pagal jūsų skonį Ar esate labiau „bœuf bourguignon“ ar „caccio e pepe“ tipo šefas? Sukurkite savo meniu remdamiesi klasikiniais prancūzų, italų ir tarptautinės virtuvės patiekalais! Ar norite peržengti vien tik pagrindinių receptų ribas? Patobulinkite juos ir pakelkite į naujas gastronomines aukštumas! Pritaikykite savo meniu prie sezonų ir klientų lūkesčių, kad išgarsėtumėte. Kapokite, kepkite ant grotelių, kepkite orkaitėje, maišykite ir dar daugiau! Jūsų virimo ir vadovavimo įgūdžiai bus išbandyti kiekvieno aptarnavimo metu. Jūsų komanda suteiks neįkainojamą pagalbą patenkinant jūsų reiklius klientus. Tvarkykite pjaustymą, virimą ir visą paruošimą, net ir patiekiant, kur galėsite pridėti savo kūrybiškumo. Nuo vietinių kavinių iki „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintų restoranų – sužinokite, kaip išlaikyti klientų lojalumą ir plėsti savo restoraną. Išmokite naujų receptų ir tobulinkite savo kulinarinius įgūdžius. Ar norite tapti mėgstamiausia kaimynystės vieta, ar sieksite gurmaniško maisto ir galiausiai užsitarnausite prestižinę „Michelin“ gido žvaigždutę?